Verkoop

De verkoop van de woningen geschied door inschrijving via een account op deze website en zal, net als de bouw, in verschillende fases plaats vinden. Zodra de online verkoop van een bepaalde fase is gestart kunt u zich voor die fase inschrijven.

De woningen in fase 1 zijn verkocht en opgeleverd. De starterswoningen in fase 2 zijn inmiddels verkocht, u kunt zich nog wel aanmelden voor een vrijstaande woning. 

Indien u interesse heeft voor een woning in de derde of vierde fase adviseren wij u om alvast een account aan te maken, zie het formulier onderaan deze pagina. Door het aanmaken van een account zult u ook de nieuwsbrief ontvangen waarin onder andere de start van deze fasen zal worden medegedeeld.

vrijstaande woningen

fase 2

Aan de noordzijde van het plan worden 4 vrijstaande woningen gerealiseerd. Deze zijn gelegen aan de Blaarkop tegenover de Vogelzangsekade en worden gebouwd door riz bouw. De woningen zijn omringd door water en zijn met een eigen houten toegangsbrug bereikbaar. De bouw is gestart, indien u interesse heeft kunt u zich via uw account aanmelden of u kunt de makelaar bellen.

starterswoningen

fase 2

In het plan komen 12 woningen specifiek voor starters, deze komen aan de noordoost zijde van het plan. De woningen worden gerealiseerd aan de Blaarkop tegenover de Vogelzangsekade en worden gebouwd door riz bouw. Inmiddels zijn alle woningen verkocht en is de bouw gestart.

makelaar

Van Herk nieuwbouwmakelaars

Van Herk nieuwbouwmakelaars uit Schoonhoven zal de woningen en bouwkavels verkopen. Hierbij wordt bij de toewijzing  van de woningen alléén gebruik gemaakt van de aangeleverde gegevens ten tijde van de inschrijvingsperiode op deze website. 

Financiële check

Lever een financiële verklaring aan

Door een financiële check uit te laten voeren en de bijbehorende verklaring in te leveren vóór de sluiting van de inschrijfperiode kunt u een voorrangspositie krijgen bij de toewijzing van een woning. Bij de onderstaande hypotheekspecialisten van de Rabobank of Veldsink den Hartog kunt u hiervoor terecht. U kunt er dus profijt van hebben als u een financiële verklaring aanlevert en bovendien weet u dan ook of de woning binnen uw budget past. U mag ook een financiële verklaring van uw eigen hypotheekverstrekker aanleveren mits het maar een algemeen erkende financiële instelling betreft. 

Verklaring dat u de woning kunt betalen

Samen met één van de onderstaande hypotheekadviseurs van de Rabobank of Veldsink den Hartog kunt u uw financiële situatie bekijken of u de woning met bijkomende kosten kunt betalen. De door deze hypotheekadviseurs uitgevoerde financiële check is voor u gratis en vrijblijvend. Als u de woning kunt betalen ontvangt u een verklaring van de uitgevoerde financiële check. Zodra de online inschrijving is gestart kunt u deze uploaden bij uw digitale inschrijving in uw account. 

De financiële verklaring mag niet ouder zijn dan 3 maanden. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing, na de toewijzing vernietigen wij deze informatie. Uiteraard bent u vrij om te bepalen bij welke aanbieder u uiteindelijk uw hypotheekaanvraag wilt doen. Dit kan dus ook een andere dan de hier genoemde hypotheekadviseurs zijn.

Rabobank Utrechtse Waarden e.o.

kantoor IJsselstein (op afspraak)

Overtoom 5
3401 BK  IJsselstein

Quido Timens
Telefoon: 088-722 66 00

Jeroen Mondt
Telefoon: 088-722 66 00

Veldsink den Hartog

kantoor Lopik

Vogelzangsekade 1A
3411 BA  Lopik

Telefoon: 0348-75 11 11
E-mail: lopik@veldsink.nl

Wij adviseren om de financiële check tijdig te laten uitvoeren zodat deze klaar ligt zodra de inschrijving van start gaat. Houd hierbij wel rekening met het feit dat de financiële check niet ouder dan 3 maanden mag zijn. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing, na de toewijzing vernietigen wij deze informatie.

 

Interesse