Verkoop

De verkoop van de woningen en bouwkavels geschied door inschrijving via een account op deze website en zal, net als de bouw, in verschillende fases plaats vinden. Zodra de online verkoop van een bepaalde fase is gestart kunt u zich voor die fase inschrijven.

Wel adviseren wij om alvast een account aan te maken, zie het formulier onderaan deze pagina. Door het aanmaken van een account zult u ook de nieuwsbrief ontvangen waarin onder andere de start van de verschillende fases zal worden medegedeeld.

verkoop

Van Herk nieuwbouw makelaardij

Van Herk nieuwbouw makelaardij uit Schoonhoven zal de woningen en bouwkavels verkopen. Hierbij wordt bij de toewijzing  van de woningen alléén gebruik gemaakt van de aangeleverde gegevens ten tijde van de inschrijvingsperiode op deze website. 

De verkoop van de woningen uit fase 2 zullen binnenkort gaan volgen. Indien u een account aanmaakt ontvangt u de nieuwsbrief waarin wij u onder andere informeren wanneer de verkoop (en inschrijvingsperiode) van start gaat.

 

vrijstaande woningen

fase 2

De volgende woningen die gebouwd zullen gaan worden zijn de 4 vrijstaande woningen aan de noordzijde van het plan en gelegen langs de Vogelzangsekade. Deze woningen liggen op een eiland en zijn met een eigen brug bereikbaar. De woningen komen naar verwachting in juni in de verkoop. Dit betekent dat dan alle informatie zoals de tekeningen en technische omschrijving gereed zullen zijn. De vanaf prijs zal zijn € 850.000,- (vrij op naam). De woningen zijn ontworpen door René Smit Architecten. 

starterswoningen

fase 2

Na aanvang van de bouw van de vrijstaande woningen zullen de 12 starterswoningen gebouwd gaan worden. De woningen zijn ontworpen door architect Hennie Beenen. Momenteel wordt een en ander verder uitgewerkt. Er zullen verkoopregulerende voorwaarden van toepassing zijn. Zo zullen inwoners uit de gemeente Lopik een voorrangspositie krijgen en zal er een zelfbewoningsplicht van toepassing zijn. De volledige voorwaarden volgen gelijktijdig met de overige verkoop informatie.

inschrijven woningen

fase 2

inschrijving nog niet mogelijk

Inschrijven voor een starterswoning in de tweede fase is nog niet mogelijk. Wel kunt u een account aanmaken zodat u de nieuwsbrief ontvangt waarin wij u onder andere informeren wanneer de verkoop van start gaat.

Indien u interesse heeft voor een vrijstaande woning kunt u zich rechtstreeks bij de makelaar melden.

bouwkavel (om zelf te bouwen)

fase 1

In Lopik Oost eerste fase zijn 3 bouwkavels om zelf een woning op te (laten) bouwen. Deze zijn gelegen aan de oostzijde van het plan. U kunt de woning laten ontwerpen en bouwen door uw eigen architect en aannemer. Wel zijn er regels waaraan het ontwerp van de woning zal moeten voldoen. Er is nog één bouwkavel (36) beschikbaar. Deze kavel heeft een oppervlakte van 706 m2. De prijs is € 490.000,- (vrij op naam).

Financiƫle check

Lever een financiële verklaring aan

Door een financiële check uit te laten voeren en de bijbehorende verklaring in te leveren vóór de sluiting van de inschrijfperiode kunt u een voorrangspositie krijgen bij de toewijzing van een woning of bouwkavel. Bij de onderstaande hypotheekspecialisten van de Rabobank of Veldsink den Hartog kunt u hiervoor terecht. U kunt er dus profijt van hebben als u een financiële verklaring aanlevert en bovendien weet u dan ook of de woning of bouwkavel binnen uw budget past.

Verklaring dat u de woning kunt betalen

Samen met één van de onderstaande hypotheekadviseurs van de Rabobank of Veldsink den Hartog bekijkt u uw financiële situatie of u de woning of bouwkavel met bijkomende kosten kunt betalen. De financiële check is voor u gratis en vrijblijvend. Als u de woning of bouwkavel kunt betalen ontvangt u van de hypotheekadviseurs een ondertekende verklaring van de uitgevoerde financiële check en wordt deze mede door u ondertekend. Zodra de online inschrijving is gestart kunt u deze uploaden bij uw digitale inschrijving in uw account. 

De financiële verklaring is niet geldig als deze niet ondertekend is door zowel uzelf als één van onderstaande hypotheekadviseurs. De financiële verklaring mag niet ouder zijn dan 3 maanden. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing, na de toewijzing vernietigen wij deze informatie. Uiteraard bent u vrij om te bepalen bij welke aanbieder u uiteindelijk uw hypotheekaanvraag wilt doen. Dit kan dus ook een andere dan de hier genoemde hypotheekadviseurs zijn.

Rabobank Utrechtse Waarden e.o.

kantoor IJsselstein (op afspraak)

Overtoom 5
3401 BK  IJsselstein

Quido Timens
Telefoon: 088-722 66 00

Jeroen Mondt
Telefoon: 088-722 66 00

Veldsink den Hartog

kantoor Lopik

Vogelzangsekade 1A
3411 BA  Lopik

Telefoon: 0348-75 11 11
E-mail: lopik@veldsink.nl

Wij adviseren om de financiële check tijdig te laten uitvoeren zodat deze klaar ligt zodra de inschrijving van start gaat. Houd hierbij wel rekening met het feit dat de financiële check niet ouder dan 3 maanden mag zijn. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing, na de toewijzing vernietigen wij deze informatie.

 

Interesse