Verkoop

De verkoop van de woningen en bouwkavels geschied door inschrijving via een account op deze website. Van Herk Makelaardij uit Schoonhoven zal de woningen en bouwkavels verkopen. Hierbij wordt alleen gebruik gemaakt van de aangeleverde gegevens bij de inschrijving op deze website. De inschrijving voor een woning of bouwkavel kan echter pas vanaf het moment dat de online verkoop is gestart.

Wel adviseren wij om alvast een account aan te maken, zie het formulier onderaan deze pagina. Tevens adviseren wij om bijtijds een financiële check uit te laten voeren. Voor de woningen is dit op dit moment nog niet mogelijk daar de verkoopprijzen nog niet bekend zijn.

Inschrijven voor een woning of bouwkavel

bouwkavels - inschrijving

De bouwkavels uit de eerste fase zijn vanaf vrijdag 5 november in de verkoop gegaan. De inschrijvingsperiode was tot en met zondag 21 november 2021. Indien u zich na deze datum inschrijft wordt u op een reserve lijst geplaatst.

woningen - inschrijving januari 2022

De woningen uit de eerste fase zullen naar verwachting begin januari van volgend jaar verkocht gaan worden. U kunt zich hiervoor op een later moment inschrijven. Dit doet u door in uw account, in de periode dat de verkoop gestart is, een keuze te maken en de gevraagde gegevens in te vullen en aan te leveren. Binnenkort zal meer informatie over deze woningen beschikbaar komen. 

Financieel

lever een financiële check aan

Door een financiële check uit te laten voeren en in te leveren vóór de sluiting van de inschrijfperiode kunt u een voorrangspositie krijgen bij de toewijzing van een woning of bouwkavel. Bij de onderstaande hypotheekspecialisten van de Rabobank of Regiobank kunt u hiervoor terecht. U kunt er dus profijt van hebben als u een financiële check aanlevert en bovendien weet u dan ook of de woning of bouwkavel binnen uw budget past.

Financiele check

Verklaring dat je de woning kunt betalen

Samen met één van de onderstaande hypotheekadviseurs van de Rabobank of de Regiobank bekijkt u uw financiële situatie of u de woning of bouwkavel met bijkomende kosten kunt betalen. De financiële check is voor u gratis en vrijblijvend. Als u de woning of bouwkavel kunt betalen ontvangt u van de hypotheekadviseurs een ondertekende verklaring van de uitgevoerde financiële check en wordt deze mede door u ondertekend. Zodra de online inschrijving is gestart kunt u deze uploaden bij uw digitale inschrijving in uw account. 

Voor de woningen is het op dit moment nog niet mogelijk om een financiële check uit te laten voeren daar de verkoopprijzen nog niet bekend zijn.

De financiële check is niet geldig als deze niet ondertekend is door zowel uzelf als één van onderstaande hypotheekadviseurs. De financiële check mag niet ouder zijn dan 3 maanden. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing, na de toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Rabobank Utrechtse Waarden e.o.

kantoor IJsselstein (op afspraak)

Overtoom 5
3401 BK  IJsselstein

John van de Bunt  
Telefoon: 06-22 14 53 51 
E-mail: john.van.de.bunt@rabobank.nl

Monique van Winsen
Telefoon: 06-13 43 63 51
E-mail: monique.van.winsen@rabobank.nl

Regiobank / Veldsink den Hartog

kantoor Lopik

Vogelzangsekade 1A
3411 BA  Lopik

Telefoon: 0348-75 11 11
E-mail: lopik@veldsink.nl

Wij adviseren om de financiële check tijdig te laten uitvoeren zodat deze klaar ligt zodra de inschrijving van start gaat. Voor de woningen is het op dit moment nog niet mogelijk daar de verkoopprijzen nog niet bekend zijn. Houd hierbij wel rekening met het feit dat de financiële check niet ouder dan 3 maanden mag zijn. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing, na de toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Interesse